Порталът Security.bg – всичко за Вашата сигурност

Проектът

Security.bg е новият и най-голям портал за сигурност и охрана на България. Той предоставя информация за случващото се в сектора у нас и по света, следи тенденциите в охранителните услуги,споделя добри практики, насочва вниманието към проблемите на бизнеса и предлага начини за тяхното решаване. И не на последно място – целта на Security.bg е да се превърне в онлайн пространство за среща на интересуващите се и работещите в тази сфера – фирмите и заетите в бранша професионалисти.

Нашата мисия – да допринесем за постоянното подобряване на информираността на професионалистите в охранителния сектор в България, което да доведе и до по-високо качество на предлаганите услуги на компаниите в цялата страна.

Порталът

Българският портал за сигурност съдържа разнообразна по формат и съдържание информация от България и света – ежедневно публикуване на новини и актуални материали за случващото се в сектора „Сигурност”, полезни съвети и добри практики за сигурността на дома, бизнеса и гражданите, както и погледът на експертите по сигурността върху най-важните криминални теми. Основна част от структурата на портала е и постоянно допълваната справочна информация, обявления за конкурси и винаги актуална нормативна уредба от охранителния сектор.

Сайтът е едно от малкото места в България, където могат да се намерят детайлни анализи и доклади в сферата на охранителния бизнес. Тук ще имате възможността първи да научите за най-новите технологии и как те променят сектора.

Каталогът с компании, заети в сектора „Сигурност” в България, е най-големият подобен източник на информация за лицензираните и опериращите в сферата фирми у нас. Компаниите имат възможността да предлагат съдържание за профилите си,  с цел изграждане на активен имидж пред настоящи и потенциални клиенти.

Security.bg е партньор на най-големите събития в областта на сигурността в страната, а амбициите ни са да предлагаме на професионалистите най-важното от случващите се изложения и конференции в сектора по цял свят.

Информацията на Security.bg е структурирана по начин, който позволява представители на различни бизнес сфери лесно да откриват информация за различните аспекти на сигурността в своя собствен сектор.

Екипът

Порталът е създаден и се поддържа от екип с дългогодишен опит в сферата на сигурността и медиите.

Текстовете в сайта се подготвят от професионални журналисти, добре запознати с аспектите на охранителния бизнес у нас, а актуалността и пълнотата на материалите ни е гарантирана от партньорствата ни с някои от водещите информационни медии в страната.

Екипът на Security.bg поддържа тесни контакти с водещи консултанти в сферата, за да предоставя на читателите си възможно най-обективната и акуратна информация.

Защо да изберете Security.bg

За нас сигурността е професия! Security.bg е медията, чрез която сигурността в България показва професионализма си и се отваря пред обществото. Тук всяка компания от сектора има възможност да достигне до своите настоящи и потенциални клиенти. Още повече – може да комуникира директно със своите служители.

Сигурността е важна за всеки един от нас, така че е идеалното място дори за тези, които за пръв път се докосват до материята, но имат желанието да научат нещо ново.

Свържете се с нас, за да разберете какви са възможностите Вашата компания да присъства по-активно на www.security.bg