assess

Assess

Assess e компания, специализирана в областта на полиграфските изследвания. Компанията предлага и експертни услуги в областта на професионалния подбор на кадри, организационно консултиране, съдебно-психологични експертизи, психологични анализи, психологично портретиране, както и редица обучения.

BAKS copy

БАКС

Българска асоциация „Корпоративна сигурност“ има за цел създаването на професионални стандарти и добри практики в управлението и развитието на корпоративна сигурност в България. В организацията могат да членуват експерти, които работят и/или са работили в областта.

BKOS1

БКОС

Българската камара за охрана и сигурност е сдружение с нестопанска цел, което представлява и защитава интересите на своите членове – работодатели в областта на частните услуги за сигурност, консултации, психологически изследвания и др. Сдружението е създадено през 2007 г. като на този етап членуват 14 фирми и 1 физическо лице.

isps_college

ISPS College

Частен професионален колеж „Международни услуги за охрана и сигурност“ предлага професионално обучение в редовна и задочна форма след завършено средно образование. Колежът дава подготовка в професионалните направления на охранител, парамедик, спортен масажист, инструктор по фитнес и различни по вид спорт треньори.

NAFOTS

НАФОТС
Националната асоциация на фирмите, охраняващи с технически средства – НАФОТС е учредена през 2002 г. като сдружение с нестопанска цел и представлява интересите на търговски дружества, опериращи в сферата на сигурността. Асоциацията е призната за представителна организация на работодателите.

 

Baner_Sec_BG-e1364286199193

НАФТСО

Национална асоциация за търговска сигурност и охрана (НАФТСО) е учредена през 2001 г. като сдружение с нестопанска цел за обединяване на български търговски дружества, предоставящи услуги в сферата на сигурността.

security-college

Професионален колеж по охрана и сигурност „Св. Георги Победоносец“

Колежът обучава кадри за структурите за сигурност чрез програма, включваща развиването на способности за планиране, организиране и управление на охранителна дейност – както на ниво охрана на VIP лица, така и на фирмено, национално и регионално ниво.

sigurnost_magazine

Списание „Сигурност“

Списание „Сигурност“ е единственото печатно издание в България, фокусирано върху сигурността. Сред темите на списанието са: национална сигурност, наука, лов, родолюбие и др., чиито автори са отявлени експерти в областта.

spasitelbg

Съюз на българските спасители

Съюзът на българските спасители е сдружение обединяващо спасители и спасителни служби, с цел изграждане на мрежа от доброволци, решили да помагат и спасяват човешки живот.

gros_7

Център за професионално обучение „Грос Стар-7″ ЕООД

Организира и провежда курсове за охранители и безопасно боравене с огнестрелно оръжие. Курсовете за охранители са в направленията: „Програма минимум“ за първоначално обучение, съгласно чл. 28 от ЗЧОД; „Банкова охрана и инкасова дейност“; „Лична охрана“; „Физическа охрана на обекти“.