Снимка на седмицата

Сблъсък на светове

Кадърът е запечатил срещата на двама братя.  Единият е будиски монах, а другият е рокер.

Емоция

Снимката показва емоциите на деца от африканско племе, които за първи път виждат електронен таблет, който фотографът им е дал. Снимка: Twitter

Коледа е близо

С тази снимка искаме да ви кажем „Коледа е близо“. Нека заедно отброим оставащите работни дни до коледно-новогодишната почивка, и се настроим за подаръци, усмивки, коледен дух и заслужена почивка!

Денят на благодарността

Осем годишната Лили Костопулос помага за напълването на торби с храна, които ще бъдат раздадени на бедни и нуждаещи се, на ежегодния „Проект на благодарността“, който се състои на националния празник на САЩ – Денят на благодарността. Този празник се състои в последния петък на месец Ноември.

Терор в Париж

Преди седмица – петък 13 във столицата на Франция бяха извършени няколко терористични акта, които разтърсиха света със своята жестокост и безмислие. Загинаха над 130 човека, и поне още толкова бяха ранени. Аналитиците отсякоха, че след този терор в Париж, Европа вече няма да бъде същата! И

Спортна злоба

Кметът на Лондон не знае какво е приятелска игра – Борис Джонсън повали на земята 10-годишно момче по време на уличен ръгби двубой с деца от Япония.

Предаването на флага

Осемгодишният Крисчън, който се опитва да сдържи сълзите си при предаването на флага на погребението на своят баща – пехотинец в армията.

На хорото

Стотици жители на Велико Търново се хванаха на голямото търновско хоро. Под акомпанимента на фолклорния ансамбъл „Канарите“ танцът продължи 22 минути. Търновското хоро се е превърнало в традиционна проява, датираща от 2012 година.

Красивата учителка

Преди година социалните мрежи бяха взривени от снимката на една млада българска учителка. Тази година отново тази красива млада жена стана обект на внимание от медиите и социалните мрежи. Нашият коментар е, че няма нищо по-похвално от това толкова красиво момиче да се занимава с тази толкова

Плътно

БМВ с 17 бежанци, натъпкани плътно в него, бе спряно в село Крайново, област Ямбол. Лекият автомобил бил с хасковска регистрация и идвал от Турция.