pic3Това вече е възможно благодарение на създадените от руската компания ООО «Инновационные Технологии» наноспрейове  NANОPROTECH, които са представени на българския пазар от инженеринговата компания Технопол ЕООД.

NANOPROTECH  са единствените доказали своята ефективност средства за защита на метал, електрически и електронни детайли, механизми, машини и оборудване от всички форми на влага – пара, влажност, конденз, мъгла, впръскване, солена вода, киселинни дъждове, хлорирана вода, химически изпарения и др.

Всеки продукт NANOPROTECH притежава защитни, антикорозионни, смазочни и проникващи свойства. Обработените повърхности са надеждно защитени в продължение на повече от година.

pic2Образувайки  водоустойчив и водоотблъскващ защитен слой, NANOPROTECH напълно премахва влагата от обработваната повърхност, запазва електропроводимостта на обработените съоръжения във водна среда, осигурява висока диелектрична якост, създава изолационен слой, предотвратяващ изтичане на повърхностния ток. Защитният слой е здраво фиксиран към повърхността и издържа на тежки механични натоварвания. NANOPROTECH предотвратява замръзване на  подвижните механизми при t от – 80 ° C до + 160° C!

pic1Силният капилярен ефект позволява NANOPROTECH да проникне в детайлите без да е необходимо разглобяването им на части. Измествайки влагата, смазва обработените детайли, надеждно изолира чувствителната електроника и електрозахранването, дори те да са в мокро състояние и възстановява техните функции.

За разлика от известните изолационни спрейове, намиращи се на нашия пазар, NANOPROTECH е устойчив на високи механични натоварвания, не поглъща влагата, не съдържа изопропанол, етилен гликол, не се изпарява, не изисква допълнително измиване след себе си и гресиране и е на изключително изгодни цени. Напълно безвреден е за хората и за околната среда.

pic4Търговската марка NANOPROTECH съдържа няколко продуктови линии – NANOPROTECH за промишлени нужди, NANOPROTECH AUTO – за предпазване на автомобили и NANOPROTECH за бита. Те могат да бъдат закупени в България единствено от www.technopol.biz/shop.

Print Friendly, PDF & Email