ternirovkaПрез последните няколко години в Китай огромна популярност набират услугите на жени-бодигардове. В Академията за сигурност на Чингиз момичетата се обучават на различни бойни изкуства, техники за оцеляване и евакуация на клиента, намиращ се под плътния огън на противника. Курсовете продължават 8 -10 месеца под формата на интензивни тренировки, които позволяват на най-успешните да продължат обучението си в най-силната Международна академия за сигурност на Израел.
ternirovka3За да бъдат приети в курса, момичетата минават много строг подбор и само на най-силните се дава възможност да се обучават в курсовете. Там ги чакат интензивни тренировки: силови упражнения, упражнения за издръжливост, изучаване на различни бойни изкуства. Процесът на тренировката много напомня известния хонконгски филм “Зашеметяващо оръжие”, в който на закрита територия е организирана подготовката на елитни жени-убийци.

Като цяло, на такива натоварвания не може да издържи всяко момиче. Но затова пък след успешно преминаване на такива курсове всяко едно, станало бодигард, може смело да претендира за високоплатена работа от този, когото охранява. Получавайки статус на бодигард, момичетата могат да охраняват богати жени, на които е необходима защита. В днешно време такива курсове се провеждат на прекрасния тропически остров Хайнан, в град Саня. Източник: www.fishki.net

Print Friendly, PDF & Email