iphone-stun-gun-case-yellowjacket
Най-продаваната марка телефони в света – iPhone, известна с безбройните си допълнителни аксесоари и джаджи, вече се сдоби и със специален калъф с вграден електрошок.

Калъфът се нарича  YellowJacket и струва 140 долара. Има малки вградени в него батерии и може да произведе един електрошоков изстрел (който може да се използва многократно). По този начин притежателят на калъфа винаги ще има в джоба си оръжие за самозащита. Създателите на джаджата казват, че е много по-практично да имаш едновременно телефон, който абсолютно винаги носиш, и електрошок подръка. Много често се случва средството за самозащита да бъде забравено вкъщи или заровено дълбоко в някоя чанта. Калъфът елиминира тази опасност.

YellowJacket разполага с мощ от 650 киловата и е приспособим за моделите на iPhone 4, 4s, 5 и 5s. Идеята на един от създателите дошла след като самият той бил ограбен. Тогава си казал колко хубаво би било ако можеше да се защитава с телефона си, например, и създал практичния калъф. Той вече е в продажба и представлява голям интерес. Компанията създател предупреждава калъфът да се използва само по предназначение, защото това не е играчка.

Print Friendly, PDF & Email