Katie-Holmes1Охранителите на Кейти Холмс се опасяват, че сциентолозите я шпионират, пише „Дейли мейл“. Холмс стана част от Сциентоложката църква след брака си с Том Круз. Според слуховете тъкмо религиозното напрежение помежду им станало причина за развода им.

Тази седмица охранители на 34-годишната актриса разпитали фотографи на снимачната площадка на новия ѝ филм Miss Meadows в Охайо заради подозрения, че са част от Сциентоложката църква. Британският вестник съобщава, че охранителите на Кейти получили нареждане „да си отварят очите на четири за всичко подозрително и да го докладват“.

След като шестимата бодигардове на красивата брюнетка се уверили, че фотографите не са сциентолози, се успокоили и позволили на звездата да си тръгне от снимачната площадка. „Когато охранителите разбраха, че само опитваме да направим снимки, това веднага промени начина, по който Кейти и седемгодишната ѝ дъщеря Сури се движеха наоколо. Преди това тя беше изтикана веднага в една кола и ние едва я видяхме, но след това изглеждаше по-спокойна“, разказа един от фотографите.

Print Friendly, PDF & Email