Снимка - The Guardian Фотограф - Joe Raedle

Снимка – The Guardian
Фотограф – Joe Raedle

Охранител е бил убит от питон в известния индонезийски курортен остров Бали, съобщава британския вестник “Guardian”. Инцидентът е станал в 3 ч. сутринта в петък в близост до супер луксозния хотел Bali Hyat.

59-годишния охранител Амбар Арианто работил в близкия ресторант. Изведнъж обаче той и още няколко души забелязали 4.5 метров огромен питон, който за пореден път пресичал улицата до хотела и ресторанта. Охранителят, макар да не бил длъжен, предложил да помогне с хващането на питона, защото животното било опасно и можело да стресне туристите.

Той тръгнал да хваща змията и дори успял да я вдигне и сложи на раменете си. Това обаче било голяма грешка, защото само раздразнил гигантското влечуго. Внезапно питона се увил около цялото тяло на охранителя и го пристиснал с таква сила, че го удушил за секунди. Наблизо имало много хора, но никой не успял да реагира навреме и да помогне на охранителя. Скоро дошла и полицията, обаче вече било късно. Мъжът лежал безжизнен, а змията отдавна била избягала в близките храсти.

Print Friendly, PDF & Email