Снимка - www.starpulse.com

Снимка – www.starpulse.com

Младата суперзвезда, станала популярна от филмите за „Хари Потър”, Ема Уотсън, е пазена от охранители професионалисти, за които плаща 90 хил. паунда годишно, съобщава английския таблоид „Сън”. 

23-годишната Уотсън се е решила на крайната защитна мярка след инцидент, случил се по време на снимките за библейската история „Ной“ на Дарън Аронофски. Тогава обсебен фен успя да измами охраната и да проникне на снимачната площадка. Според в. „Сън“ изплашената Ема е разпознала в негово лице мъж, когото е виждала да дебне край къщата й.

Затова Уотсън се е принудила да наеме бивша служителка от нюйоркската полиция, която да се грижи за безопасността й. Освен това домът й е пълен с всякаква техника за сигурност и охрана.

„Ема не смее да мръдне никъде без Дениз Мороне. Младата актриса има проблеми с натрапници, а заради солидното й състояние винаги има риск от отвличане. Тя плаща на охранителката от собствения си джоб. Дениз я придружава навсякъде, дори когато Ема излиза на вечеря, за да е сигурно, че клиентката й е в безопасност“, разкрива за изданието неназованият източник.

Print Friendly, PDF & Email