изтеглен файлДве влакови цистерни с газ пропан-бутан и една с петрол се възпламениха една след друга вчера и раниха 11 души в Езерово. По първоначална информация при инцидента са пострадали пожарникари, работници и една служителка. Те са откарани в болницата във Варна с контузни рани и обгаряния по лицето и ръцете. (Монитор)

Никой не е застрахован от кражби, каза пред БНТ началникът на отдел престъпления срещу собствеността в СДВР Янко Николов след кражбата в дома на столичния кмет Йорданка Фандъкова. (Труд)

Всички задържани по организираната престъпна група, известна като „новите килъри“, остават в ареста. Това реши днес Апелативният специализиран наказателен съд, който разгледа мерките за неотклонение на групата. Заседанието на съда продължи близо седем часа. Съдът потвърди мярката за неотклонение „задържане под стража“ на седем от задържаните и наложи същата мярка и на другите четирима. Така в ареста остават 11-те обвиняеми… (Преса)

Контрабандни стоки от Турция за Западна Европа на обща стойност над 2 млн. лева разкриха служители на МВР и Агенция „Митници“, беше съобщено на нарочна пресконференция днес. До склада, в който са съхранявани те, се стигнало след откриването в камион на ГКПП Капитан Андреево на недеклариран тютюн за наргиле с тегло над 6 тона. В съпровождащата я фактура, на която е посочен получател българска фирма, стоката е описана като ароматизиращи продукти. (Дневник)

Print Friendly, PDF & Email