Снимка - Преса

Снимка – Преса

Срещу парична гаранция от 5000 лв. от ареста излиза охранителят Петко Еленков, който през март м.г. бе задържан, след като застреля 17-годишно момче от ромски произход и рани тежко негов приятел. Инцидентът с Велин Дамянов и Камен Янков стана в жп-депо близо до гара „Подуяне“. Решението за мярката на Еленков е на съдия Мирослава Тодорова и бе посрещнато с аплодисменти от петдесетина негови близки, роднини, приятели и бивши колеги, които дойдоха в съдебната зала, за да го подкрепят. (Преса)

Жандармерията вече тръгна по малките населени места. В област София седем екипа на жандармерията участват в специализирана полицейска операция на територията на София област. За днес операцията ще продължи 13 часа и ще обхване общините Ихтиман, Своге, Костинброд и Сливница, каза пред журналисти комисар Борис Танев. (Security.bg)

 Грабеж на голяма сума служебни пари е станал снощи в Свиленград, съобщават от полицията. Откраднати са парите на обменно бюро в града. Бил е нападнат охранителя на обекта, 64-годишен мъж. По неофициална информация при инцидента в 21 часа снощи са ограбени към 200 000 лева. (24 часа)

 Часове след взрива в Сарафово сигурността в района не беше обезпечена. Важен беше пиарът, а не сигурността на хората. Това заяви вицепемиерът и министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев при откриването на дебатите по предложения вот на недоверие в сектор „Сигурност”, който внесе ГЕРБ. (Новинар)

Print Friendly, PDF & Email