images (2)Охранител е пострадал след сбиване с гости на сватбено тържество в комплекса „Път Консулт” край Разград в събота. Побоят е станал около 3.15 ч. през нощта, малко след като тържеството вече било приключило. Сватбарите се приготвяли да си тръгват и всичко изглеждало спокойно, но изпитият алкохол си казал думата. Размяна на реплики с охранителя подпалила искрата на гнева и част от гостите решили да се разправят с него. (Новинар)

Огън, тръгнал от сухи треви, нахлу в земеделска база край Лом и унищожи машини и инвентар. Пожарът в агробазата на фирма “Прогрес М” до село Мокреш избухнал с пълна сила към 17 ч в събота. Пламъците от полето влезли в селскостопанския двор и изпепелили микробус “Мерцедес”, джип “Шевролет”, комбайн, фургони, ремаркета от камиони, ескалатор, банциг, бетонобъркачка и друга техника. (Труд)

Служителите на бившата Дирекция за борба с организираната престъпност (ГДБОП), които бяха прехвърлени със закон в Държавната агенция „Национална сигурност“ (ДАНС), преминават през стандартни процедури, задължителни за всички кандидати за работа в спецслужбата. Това става ясно от писмо на пресцентъра на ДАНС, изпратено в отговор на запитване на в. „Сега“. Преди седмица стана известно, че бившите антимафиоти биват пресявани чрез множество тестове, които създават напрежение сред тях, както и подозрения, че ще бъдат избирателно уволнявани. (Сега)

Банкомат е бил опразнен в Шумен в нощта от събота срещу неделя. Обирът вероятно е станал между 2 и 3 през нощта, предположи съсед на обекта. Банкоматът се намира в затворен преди години клон на банката в кв. “Тракия”. Крадците не са атакували устройството фронтално, а разбили вратата към бившия клон. (Монитор)

Print Friendly, PDF & Email