изтеглен файл (1)

Снимка – Монитор

По време на сблъсъците в Киев вчера са загинали не по-малко от 100 човека. Това предаде Си Ен Ен, като се позовава на данни от медицинската служба на протестиращите на Майдана. Ранените са около 500 души, твърдят същите източници. Хората гинат от огнестрелни рани твърди „Интерфакс”, като се позовава на депутата от опозиционната партия „Свобода” Святослав Ханенко. Такива случаи са били регистрирани на улиците „Институтска” и „Михайловска”. (Монитор)

Нов участник в атентата на бургаското летище „Сарафово“ от лятото на 2012 г. е издирван от разследващите, съобщи вчера главният прокурор Сотир Цацаров. Той отказа да даде повече подробности, но каза, че заради това обвинителният акт за задочно съдене на двамата известни участници в престъплението няма да бъде внесен в края на март, както било по план. (Сега)

Средиземноморският ескадрон на Военноморския флот на Русия ще бъде подсилен с дизелови подводници от Черноморския флот. 
Това обяви главнокомандващият на ВМФ адмирал Виктор Чирков по повод строителството на новата дизелово-електрическа подводница „Краснодар”. (Новинар)

Тъмно „Ауди“ комби, което отговаря на описанието на колата на банковите обирджии от вчера сутрин, е намерено опожарено в столичния квартал „Хаджи Димитър“, потвърдиха от Столичната дирекция на полицията за „24 часа“. 
Вътрешността на колата е напълно изгоряла. Все още не е установено кой е собственикът и, уточниха от полицията. (24 часа)

Print Friendly, PDF & Email