изтеглен файл

Снимка – „Монитор“

Музикантът Игор Шабов, познат от участието си в първия сезон на “Гласът на България” успя да се изкачи на най-високия столичен комин – този на ТЕЦ “Земляне”, висок 145 метра. Освен на политическите си послания, младият мъж направи и демонстрация на състоянието на охраната на този обект. (Security.bg)

С над 40% са се увеличили престъпленията с пари от европейските фондове през миналата година в сравнение с предишната. Почти всяко второ деяние е останало неразкрито. Това става ясно от годишния отчет на МВР за 2012 г., който е публикуван на страницата на ведомството в интернет. Само преди няколко дни вътрешният министър Цветлин Йовчев установи, че МВР е неефективна и скъпоструваща на данъкоплатците структура. (Сега)

Горещ юлски ден. На терминал “Пристигащи” на бургаското летище е оживено – обичайна лятна картина. Групи с багажи се отправят към автобусите, гидове размахват табели, пейките са пълни. Туристи, таксиметрови шофьори, служители на туроператорски фирми. Едва ли много по-различно е изглеждала тази част от аеропорта на 18 юли 2012 г. – деня, в който бомба избухна до автобус с израелски туристи и разкъса българския шофьор Мустафа Кьосов и 5-има чужденци. (24 часа)

Бургаски бизнесмен е бил обран пред блока си и се простил с 30 бона, съобщиха от областната полиция.Той се прибрал вечерта в петък от офиса си и паркирал пред първи блок в комплекс „Славейков”. Тъкмо изключил двигателя на ситроена си и понечил да излезе, когато се озовал лице в лице с дулото на пистолет. (Новинар)

Print Friendly, PDF & Email