temidaТри убийства и 4 грабежа, един от които на банка, е извършила новата група килъри, разбита при спецакция в сряда. Това обяви вчера зам. главният прокурор Борислав Сарафов. Арестувани са двамата ръководители на бандата и 13 от членовете й, като само един е без криминална регистрация. Тарторите са Валентин Янев – Вальо Бореца, известен покрай групата за отвличания Наглите, и  Мартин Антов, кикбоксьор от Монтана. (Монитор)

Взривиха джипа на длъжник в Калофер, а той се измъкна като на филм на косъм от смъртта. Веселин Мирчев с прякор Веско Фъша се качил на колата си – „Сузуки Витара“, и понечил да подкара. В този момент телефонът му звъннал, разказват очевидци, и той отговорил на животоспасяващото обаждане. (Новинар)

 Депутатите отложиха за утрешното си заседание новото обсъждане на закона за изменение и допълнение на закона за специалните разузнавателни средства, приет от Народното събрание на 11 юли, който бе върнат от президента Росен Плевнелиев. Народният представител от ДПС Христо Бисеров направи предложение ветото на президента да стане последна точка от дневния ред и да се разглежда като първа за петък. „Няма формална пречка да го гледаме сега, но да го оставим. Докладът на правна комисия е добре да бъде прочетен по-внимателно“, заяви той. (24 часа)

 

 

Print Friendly, PDF & Email