wikipedia.org

wikipedia.org

ФБР разследва изчезването на самолет в Азия. САЩ изпратиха в Малайзия група на ФБР, която ще вземе участие в изясняването на причините за изчезването на пътническия самолет на „Малайзия Еърлайнз“ край бреговете на Виетнам. Това съобщиха пред телевизия Си Ен Ен представители на администрацията на САЩ. Решението за изпращане на експерти от ФБР е било взето, тъй като на борда на Боинг 777 на малайзийските авиолинии с 239 души на борда, който мистериозно изчезна от радарите в нощта срещу събота при полет между Малайзия и Виетнам, е имало и американци, както и за да се устави дали не става въпрос за терористичен акт.(Сега)

Осъден избяга от най-модерния затвор в Македония. Македонски престъпник успя да избяга от най-новия затвор в град Куманово, в източната част на страната. Затворът бе открит само преди няколко месеца и се смята за един от най-добре охраняваните в републиката. В него бе инсталирана най-новата система за наблюдение и охрана. (Новинар)

Българи стават доброволци в армията на Путин. В Крим вече са 20 български доброволци, за да защитават местното население, твърди тв каналът “Ал Джазира тюрк”, като се позовава на свои източници от разузнавателни служби. Те се присъединили към паравоенното формирование “Доброволец”, за което се смята, че е под контрола на руските войски там. (Труд)

Print Friendly, PDF & Email