SOTНавременна реакция на гардове от охранителна фирма е спасила двама от персонала на заведение в Пловдив от гавра, на която са били подложени от пияни клиенти. За случая съобщава пловдивският вестник „Марица“.

Около 18 часа двама млади мъже влизат в заведението и искат да пият кафе. Отпращат сервитьора под предлог, че искат да ги обслужи някоя от колежките му. Когато една от сервитьорките се приближава да вземе поръчката, Красимир Минчев (30) ѝ казва: „Ще те спукам от секс!“, след което започва да ѝ хвърля пари – отначало 40, а после още 100 лева. Приятелят му Радко Иванчев (32) също отправил неприлични предложения на момичето с думите: „Тази вечер ще е весело, ще те спукаме“. Двамата притиснали сервитьорката брутално в бара и хвърляли банкноти. Минчев си поръчал кафе, но сервитьорът го разлял неволно. Пияният клиент насила накарал сервитьора да изближе от пода кафето, както и обувките му.

Един от служителите в заведението натиснал паник-бутона. На място веднага дошли служители на охранителна фирма. Към тях репликите били: „Не се правете на корави, ще ви уволним, кирливи сотаджии!“ Двамата са задържани със съдействието на МВР, а по-късно са пуснати под парична гаранция от по 1000 лева. Делото е внесено в съда. До 2 г. затвор и поправителен труд заплашва хулиганите.

Print Friendly, PDF & Email