2014.01.08_SDШведската организация Viking CQB Concept, която работи успешно от 2006 г. като официален консултант на армията и полицията, организира в България тридневен курс за обучение по ОТКРИВАНЕ НА НАБЛЮДЕНИЕ. Курсът ще се проведе в Пловдив от 28 до 30 януари.
Възможността за ранно откриване на вражески или съмнителни активности при избиране на цели в планираща фаза е задължително при защитата от терористични и криминални активности. Ето защо откриване на наблюдение/surveillance detection (SD) е задължителна част от разузнавателните, контра-терористичните и високо рисковите охранителни операции.
Това е така, защото Акцията е винаги по-бърза от Реакцията. Основното за една успешна охранителна операция е построяването на самата операция съобразно ресурсите, с които разполагаме. Независимо от работната ръка, с която разполагаме ако има доказана реална опасност за охранявания обект трябва да се изпрати трениран SAP team.

По време на курса ще се проведе демонстрация за пръв път – Първият Български тактически нож. Разработен от специалисти работещи в горещи точки по света и съобразен с армейските и контракторските нужди. Изработен е от най-висококачествена стомана и материали от най-висок стандарт, ножът не отстъпва по нищо на най известните световни марки.

За повече подробности може да посетите сайта на организацията Viking CQB или страницата ѝ във фейсбук. За допълнителна информация и резервация може да се обадите и на GSM: 0879 567 089 или да пишете на bulseccon@gmail.com.

Print Friendly, PDF & Email