2014.03.13_Security Expo 2014По време на специализираната изложба за обществена и частна сигурност СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2014 (19-22 март 2014 г.) в Интер Експо Център – София, със свой щанд ще се представи фирма Телетек Електроникс. Компанията ще демонстрира новите си продукти в сферата на сигнално-охранителната техника, сред които алармени панели серия Eclipse, комуникационни модули AJAX, мобилно приложение за дистанционно управление на алармени системи и други.

Комплексното решение на Телетек Електроникс от алармен панел Eclipse + комуникационен  GPRS модул и мобилно приложение за дистанционно управление е разработено в съответствие с нуждите както на крайния потребител, така и на големите специализирани мониторинг фирми в областта. Продуктите предлагат богата функционалност и следват последните иновативни тенденциите в световен мащаб.

Серия Eclipse е пълна гама от алармени панели, проектирани в съответствие със стандарт EN5013-1/3 – Grade 2, отговарящи на най-високите потребителски изисквания за охрана и мониторинг на обекти от различен клас. Контролните панели от серията предлагат различни параметри и характеристики, подходящи както за охрана на малки жилищни обекти, така и за охрана на големи търговски и офис сгради.

Специално разработените за работа със серия охранителни панели Eclipse са гамата от двупосочни комуникационни решения – AJAX. Модулите предават информацията за настъпили събития от алармения панел към мониторинг център чрез GPRS канал. Разполагат с различен брой свободно прогrамируеми входове и изходи, серийна връзка с контролните панели на Телетек Електроникс, поддържат SIA_IP protocol и др.

Серия AJAX е богата гама от комуникационни модули, предлагаща решения за различните класове потребители. При наличие на комуникационен модул от серията AJAX всички сигнално-охранителни панели, производство на Телетек Електроникс, могат да бъдат дистанционно управлявани, директно от мобилно устройство (iPhone или iPad), благодарение на новото смартфон приложение, разработено от Телетек Електроникс – MobileTTE.

Всички решения ще бъдат представени на щанда на Телетек Електроникс в изложбена зала 4.

В СЕКЮРИТИ ЕКСПО – единственото събитие за охранителния бранш в България през 2014 г., ще вземат участие над 50 изложители от Румъния, Полша, Великобритания, Италия, Турция, Германия, Холандия, Хърватия, Босна и Херцеговина и др. Форумът дава възможност за бизнес контакти, комуникации и инвестиции, както и за запознанство с производители и вносители на последните технологии в областта на сигурността.

СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2014 ще се проведе паралелно с 14-ото издание на специализираната изложба БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА и В2В изложението Sofia LogExpo.

Print Friendly, PDF & Email