2014.03.12_Sectoren debatНационалната асоциация на фирми за търговска сигурност и охрана (НАФТСО) организира Секторен дебат „Образователна среда за частната сигурност“ в рамките  на изложението „Секюрити Експо 2014″, на което е партньор и участва със собствен щанд.

Какви са възможностите и предизвикателствата за квалификацията на служителите в частната сигурност ще разискват представители на: публични институции, висши и средни учебни заведения, центрове за професионално обучение, търговски дружества от частния сектор за сигурност и други заинтересовани организации.

Кое в образованието и обучението на охранителите е катализатор, или спирачка за качеството на услугите в сектора, за публичния образ на работодателите, на професията и на сектора като цяло. Кое е новото и какво трябва да се промени?

Срещата ще се проведе на 21.03.2014 г. в Конгресния център на Интер Експо Център София от 10.00 часа – участието е с предварителна регистрация на контактите на Националната асоциация на фирмите за търговска сигурност и охрана.

9 университета и висши училища, 4 колежа и една гимназия, както и над 120 Центрове за професионално обучение, лицензирани от Националната агенция за професионално образование и обучение, подготвят кадри за частната сигурност.

Print Friendly, PDF & Email