SalamandarС водосвет, отслужен от Архиерейски наместник Георги Тодев вчера в Димитровград бе открит офис на охранителна фирма „Саламандър АСО“. Събитието уважи кметът на Димитровград Иво Димов, както и ръководството на „Саламандър Груп Холдинг“, и представители на офисите в Перник, Кърджали, Пловдив.

Богат автопарк, високо квалифицирани служители и осигуряване на десетки работни места са част от приемуществата на охранителната фирма на територията на Община Димитровград. Тук тя работи с дружества като „Терна“ и „ПООР“. „Саламандър АСО“ предлага охрана със СОТ, видеонаблюдение, пожарни системи,  а също и физическа охрана. На разположение на димитровградчани е и охрана на обществени мероприятия, работни срещи и пътувания, а също и промишлени предприятия, болнични заведения, училища и др.

Salamandar-2

На преден план – Лъчезар Пенев, управител на „Саламандър АСО“

Фирмата разполага с най-модерна техника и системи за видеонаблюдение, електронни системи за контрол за достъпа при пропускателен режим, паник бутони и др. В „СОТ Саламандър“ се обръща специално внимание на индивидуалния подход при работа с клиента, според неговите нужди и потребности. Цените на услугите са достъпни, а за качеството гарантира ръководството на фирмата, съставено от бивши служители в системата на МВР и Министерството на отбраната.

„Саламандър АСО“ е с 23 -годишни традиции в частния охранителен бизнес в България. Има офиси в София, Пловдив, Ст.Загора, Перник, Варна, Велико Търново, Кърждали, Хасково,Благоевград, Кюстендил, Ловеч, Враца, Пазарджик, Радомир, Брестник, Банско, Троян и др. Офисът в Димитровград е на бул. „Д.Благоев“ №5 -А-2 срещу Водната кула. 

Print Friendly, PDF & Email