dma-conferenceОт вчера, 24 септември, в Слънчев бряг се събра част от елитa на руския сектор по сигурност и охрана на конференция в която ще се обсъдят най-модерните антитерористични практики и мерки за безопасността на инфраструктурата, съобщава сайта Бургаски репортер БГ.

Срещата се провежда за 3 дни в хотел „Хелен аРизорт”. Топ експертите от някои от най-големите охранителни фирми в Русия ще обсъждат теми като „Предотвратяване на непозволено ползване на подвижни системи за връзка”, „Тоталната сигурност и стандартите на безопаснотст”, „Кибервойна”, „Съвременни решения за електронна защита”, „Информационна безопасност”, „Изграждане на системи за управление на силите и средствата за охрана на важни обекти” и много други.

Началото на срещата беше поставена от кмета на община Несебър Николай Димитров, а организатор на конференцията е асоциация „ЕВРАС”. Самата среща се организира за втора поредна година и в нея участват руски компании за сигурност като  ЗАО „Кобра”, ЗАО „Аладин”, ОАО „Инфо ТеКС”, ООО „НИИ СОКБ”, „ТехКрайт” и други авторитетни фирми от бранша.

Print Friendly, PDF & Email