T_Grebenarov

Главен комисар Тодор Гребенаров

Главен комисар Тодор Гребенаров е назначен за директор на Главна дирекция „Национална полиция“ , съобщиха от пресцентъра на МВР. Днес той беше официално представен пред служителите на ГДНП от главния секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров. Назначението е със заповед на министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев от 22 ноември.

По думите на главен комисар Гребенаров приоритет в работата му ще бъде различният подход в организацията на патрулно-постовата дейност, както и реализиране на мерките в борбата с битовата престъпност. Той благодари на ръководството на министерството за гласуваното доверие и сподели пред служителите своите впечатления за работата на ГДНП по отделните направления на дейност. Новият директор представи своята визия, за това как главната дирекция да функционира по-ефективно и успешно. Главен комисар Гребенаров благодари и на досегашния директор на главната дирекция главен комисар Ангел Антонов, който се оттегля от поста по лични причини.

Главен комисар Тодор Гребенаров е завършил НВУ ”Васил Левски”- Велико Търново. През 1995 година  започва работа в ОДМВР-Пловдив като полицейски инспектор. Девет години е началник на отдел „Охранителна полиция” в областната дирекция. Със заповед на министър Цветлин Йовчев от 16 август той е назначен за директор на ОДМВР Пловдив. За високите си професионалните  успехи  комисар Гребенаров е награждаван многократно през годините – сред получените от него отличия  са: „Почетен знак на МВР” – Трета, Втора и Първа степен, Почетно отличие на МВР „За доблест и заслуги”,  медал „Правосъдие, свобода, сигурност”, както и наградно оръжие.

Print Friendly, PDF & Email