Красимир Александров  Снимка -http://new.sliven.net/

Красимир Александров
Снимка -http://new.sliven.net/

„Общинска охрана и СОТ – Сливен” ЕООД приключва 2013 г. с печалба, съобщава регионалният сайт New.sliven.net.  „През новата година резултатите ще бъдат още по-добри, а с част от реализираната печалба ще бъдат подменени сигнално-охранителната техника и автомобилния парк на дружеството”, каза Красимир Александров, управител на общинското дружество.

Според него общинската фирма се ползва с доверие, а доказателство за това са големият интерес, както от страна на граждани, така и на фирми. „Търсят ни постоянно и граждани, и фирми за охрана с физически лица или със сигнално-охранителна техника, видеонаблюдение и т.н. Адекватни сме на пазара с конкурентна цена за услугата, която предлагаме. Ние се стремим да печелим от оборота, а не от цената. И не на последно място се стремим да работим качествено, за да са доволни клиентите ни”, посочи той.

Александров съобщи, че сигналите, които се получават от СОТ системите са най-вече за проникване с взлом в по-критичните райони на града и някои населени места в общината. Фирмата има обекти в Сливен, Кермен, селата Жельо войвода, Ковачите, Злати войвода и др. Охранява почти всички училища, детски градини и ясли.

По-честите сигнали са от граждани, като една част от тях са фалшиви. „Вероятно такива сигнали се подават, за да се проследи нашата реакция”, смята управителят на общинското дружество.

Print Friendly, PDF & Email