Красимир Александров  Снимка -http://new.sliven.net/

Красимир Александров
Снимка -http://new.sliven.net/

„Общинска охрана и СОТ – Сливен” ЕООД приключва 2013 г. с печалба, съобщава регионалният сайт New.sliven.net.  „През новата година резултатите ще бъдат още по-добри, а с част от реализираната печалба ще бъдат подменени сигнално-охранителната техника и автомобилния парк на дружеството”, каза Красимир Александров, управител на общинското дружество.

Според него общинската фирма се ползва с доверие, а доказателство за това са големият интерес, както от страна на граждани, така и на фирми. „Търсят ни постоянно и граждани, и фирми за охрана с физически лица или със сигнално-охранителна техника, видеонаблюдение и т.н. Адекватни сме на пазара с конкурентна цена за услугата, която предлагаме. Ние се стремим да печелим от оборота, а не от цената. И не на последно място се стремим да работим качествено, за да са доволни клиентите ни”, посочи той.

Александров съобщи, че сигналите, които се получават от СОТ системите са най-вече за проникване с взлом в по-критичните райони на града и някои населени места в общината. Фирмата има обекти в Сливен, Кермен, селата Жельо войвода, Ковачите, Злати войвода и др. Охранява почти всички училища, детски градини и ясли.

По-честите сигнали са от граждани, като една част от тях са фалшиви. „Вероятно такива сигнали се подават, за да се проследи нашата реакция”, смята управителят на общинското дружество.

Print Friendly