52cfcf9fd42fd016707466a6_720x500_insetВ периода 19 до 22 март в Интер Експо Център – София, ще се проведе 21-ото издание на на международната специализирана изложба СЕКЮРИТИ ЕКСПО, на което Security.bg е медиен партньор. Изложбата се организира в партньорство с Българската търговско-промишлена палата и ежегодно се провежда под патронажа на Министерството на вътрешните работи. СЕКЮРИТИ ЕКСПО е най-голямото и важно събитие в този сектор за България и една от най-авторитетните изложби на Балканите за сигурност и безопасност. СЕКЮРИТИ ЕКСПО е мястото, където модерните продукти и услуги се срещат с потребителите на смарт технологиите.

СЕКЮРИТИ ЕКСПО включва в профила си традиционните пожароизвестяване, пожарогасене и видеонаблюдение, но и технологии, част от актуалното CLOUD инжинерство: IP и мрежи, IT и комуникации, контрол на достъп, биометрия, антитерористични средства, периметрова защита, защита на критична инфраструктура, алармени системи, защита на пренос на данни, Big Data, М2М услуги, оборудване на „интелигентни сгради“, физическа охрана, специализирани автомобили и техника.

Изложбата традиционно се провежда под патронажа на министъра на вътрешните работи. През 2014 г. СЕКЮРИТИ ЕКСПО за първи път ще се проведе заедно с Българска строителна седмица – изложение за строителни материали и машини, и изложбата за логистика, дистрибуция, складове и оборудване за тях.

Пълна програма на Секюрити Експо 2014:

Пълен списък на изложителите на Секюрити Експо 2014:

Повече информация за събитието Тук.

Print Friendly, PDF & Email