VracaНай-новата охранителна фирма във Враца „Мега бокс груп“ откри новия си офис във Враца, съобщи сайтът Tribali.info. В четвъртъшната вечер на 10 октомври отец Димитър от църквата „Св. Възнесение“ отслужи водосвет и пожела на фирмата до една година тя да стане лидер на охранителния пазар в града.
„Мега бокс груп“ ще развива дейността си с търговско наименование „Мега СОД“. Екипът на фирмата е изцяло от млади хора, въоръжени с пистолети „Макаров“ и пушки-помпи „Маверик“. Техниката, която се монтира на клиентите на новия СОД, е изцяло от доказани израелски и американски марки. За да се гарантира бързото пристигане на охранителите при всякакви климатични условия до обектите, управителят на фирмата Даниел Бузов е осигурил джипове BMW X5. За първи път в Северозападна България МЕГА СОД е изградила мониторингова зала, в която чрез видеонаблюдение в реално време се следят охраняваните обекти. Цялата монтирана техника е последно поколение със защита срещу заглушаване на сигнала, а комуникационната система на охранителите е подобна на тази, която се използва от НСО.
Във връзка със закриването на държавния СОД и по повод сложната криминогенна обстановка в града, МЕГА СОД обяви, че всички клиенти на полицейския СОД, ще бъдат поети под охрана до 30 минути и то напълно безплатно.

Print Friendly, PDF & Email