снимка за новината за 3С3S СОТ откри нов офис в град Кюстендил, съобщава Дарик Нюз. Той се намира на бул. „Цар Освободител“ №210. Охранителна фирма „3S СОТ“ се грижи за сигурността в града вече четиринадесет години.
„С промяната на правителствената политика относно премахване на държавните структури за сигнално-охранителна дейност, настъпват промени на пазара на услуги в сферата на сигурността. Фирмите, които ще поемат обектите на държавна служба полиция трябва да отговарят на редица изисквания, като например да гарантират пълна съвместимост на предлаганите системи за охрана със системите на отпадащите полицейски обекти. Най-важна обаче е проявата на отговорност в този момент. Увеличаването на обектите за охрана не бива да се отрази на качеството на обслужване на клиентите, които са ни се доверявали в продължение на години. Затова взехме решение да направим допълнителни инвестиции – нови автомобили, техника и допълнителни екипи, поддържане на втори офис на територията на Кюстендил„, коментираха Красимир Борисов и Ивайло Йорданов, управители на фирмата.

Новият офис цели да улесни клиентите на охранителната фирма като им осигури по-бърз достъп до професионална консултация, относно системи за охрана, видеонаблюдение, пожароизвестяване, извикване на медицинска помощ при нужда, реагиране на нападение срещу личността и всякакъв друг вид възможни решения за гарантиране на безопасността в града.

Print Friendly, PDF & Email