Този виц е по действителен случай от практиката на един мой преподавател – психиатър. Той ми разказа следния случай:

Дошъл при него пациент, който се оплаквал от преждевременна еякулация и търсел начин да си реши проблема. Поговорил и лекарят дал следния съвет: „Сега ще отидеш да купиш едно ново бельо на жена си, ще купиш едни хубави ароматни свещи, ще избереш един диск с романтична музика, ще приготвиш една бутилка с хубаво вино и мезе. Вкъщи ще приготвиш трапезата. Когато жена ти се прибере от работа, да облече бельото, след това я покани на масата. Ще хапнете бавно, но не много да не ти стане тежко на корема, ще пуснеш романтичната музика, ще поканиш жена си на един танц и както си танцувате, ще я вдигнеш на ръце и ще я занесеш в спалнята. В спалнята ще й свалиш бельото, ще започнете любовна игра и след около 15-20 минути започваш по същество.

В момента, в който започнеш, ти трябва да си представиш, че си пред Софийския университет на светофара. Тъкмо да пресечеш, и срещаш твой съученик, дето 15-20 години не сте се виждали с него, ще поговорите 4-5 минути на светофара и ти ще му кажеш: „Абе, айде вместо да висиме тука, да идеме при бай Петко в кафенето, да пиеме кафе и да се видим за повече време“. Червено е на светофара, чакаш да стане зелено, след като стане зелено пресичаш, ще вървите бавно, защото си говорите, стигате до другия светофар, там пак е червено. Чакате да стане зелено, след малко пресичате, след 3-4 минути сте пред кафето на бай Петко. Обаче вътре много народ, не може да седнете веднага, чакате 15 минути да ви се освободи маса, сядате на масата, бай Петко ви донася кафетата и ти свършваш“.

Пациентът казал „Добре!“ и си тръгнал.

След няколко дни отново се срещнали с психиатъра и той го попитал:

– Какво стана?

– Докторе, всичко беше идеално. Бельото, виното, мезето, танца… Грабнах жената и я отнесох на спалнята, гледах по часовник около 20 минути и тъкмо реших да започна по същество, обърнах се и гледам – бай Петко тича с кафетата право към мене…

Интервю с Тодор Тодоров специално за SECURITY.BG може да видите ТУК

 

Print Friendly, PDF & Email