VIP Security

VIP Security – Компанията за услуги за сигурност

Адрес: София, ул. Сребърна №14  тел.: +359 2 963 52 77, 88  факс: +359 2 963 52 96

www.vipsecurity.bg

Териториален обхват: Република България; VIP Security има изградена национална мрежа с офиси в над 220 населени места.

Дейности по ЗЧОД: лична охрана на физически лица, охрана на имуществото на физически или юридически лица, охрана на мероприятия, охрана на ценни пратки и товари

Дейности по ЗМВР: противопожарно обезопасяване; поддържане и обслужване на пожарогасителни системи, пожароизвестителни системи, системи за управление на дим и топлина и пожарни кранове.

IMG_0256_1
VIP Security е една от най-големите и динамично развиващи се компании в сферата на охранителната индустрия в България. Още от създаването си през 1999 г. компанията инвестира в развитието на своите продукти и услуги и не на последно място – в професионалната квалификация на своите служители. По този начин VIP Security предлага на своите клиенти от цялата страна услуги с най-добро качество и спрямо техните специфични изисквания. Освен на българския пазар, компанията предлага услуги и извън територията на страната, в Европа и САЩ.
Дейността на VIP Security покрива пълния спектър услуги за сигурност: охранителни услуги, касови услуги, мониторинг и контрол, електронни системи за сигурност, консултантски услуги, обучение. В компанията работят професионалисти, обучени по стандартите на Международната бодигард асоциация.
IMG_0008-1
Лидер в сферата на финансовите услуги (Кеш мениджмънт), компанията се утвърди в сектора с безкомпромисно качество в работата си. VIP Security е с водещи пазарни позиции и в обслужването на корпоративни структури, личната охрана и грижата за сигурността на масови мероприятия. След последната сделка по придобиването на 3S СОТ АД през 2011 г. VIP Security затвърди позиции и на пазара на СОТ-услугите в страната.
DSC_7125_1
Така компанията стана първата на пазара, предлагаща на национално ниво всички услуги в сферата на сигурността.
Корпоративния профил на VIP Security може да разгледате тук.
Клиентите са вероятно най-големия капитал на всяка компания заедно с нейните служители. За десетте години на българския пазар VIP Security успя да се утвърди като надежден партньор на своите клиенти, сред които са: Ей Джи Кепитал, Мобилтел ЕАД, УниКредит Булбанк, MKB Unionbank, Обединена българска банка, Radisson SAS, София, Френски културен институт, Космо Мобайл България и др. Сред VIP-личностите клиенти на компанията са знаменистости и представители на бизнес елита от цял свят, сред които Скарлет Йохансон, Мадона, Енрике Иглесиас, Патрик Суейзи, Хилари Суонк, Соник, Скорпионс и много други.
Членства: VIP Security е изключителен представител на Международната бодигард асоциация за територията на България. Компанията членува още в Българо-британската търговска камара (BBC), Гръцко-българската търговска камара (НВСВ), Националната асоциация на фирмите за търговска сигурност и охрана (НАФТСО), Българската търговско-промишлена палата (БТПП),  Българската стопанска камара (БСК), Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ), Европейската асоциация за сигурност по транспорта (ESTA), Британския стандартизационен институт (BSI).
DSC_0081_1
Управител на VIP Security e Васко Балабанов, доктор по национална сигурност, с дългогодишен опит като мениджър в сферата на сигурността. Интервю с Васко Балабанов може да прочетете ТУК
Print Friendly, PDF & Email