Териториален обхват: Република България

Дейности по ЗЧОД: лична охрана на физически лица, охрана на имуществото на физически или юридически лица, охрана на мероприятия, охрана на ценни пратки и товари

Дейности по ЗМВР: (поддържане и обслужване на пожарогасителни системи, пожароизвестителни системи, системи за управление на дим и топлина и пожарни кранове)

Адрес: София, бул. „Асен Йорданов“12 , ет.6 тел. 02/ 979 18 86  факс: 02/ 979 18 87  е-mail: alpha_bg@abv.bg

www.alphabg.com

alpha1СЕКЮРИТИ ГРУПА АЛФА ЕООД е основана през 1993 г. от Томо Борисов, дългогодишен служител в НСО, днес собственик и управител на фирмата. Той е вицепрезидент на Международната джу-джицу федерация и председател на Българската джу-джицу федерация. СЕКЮРИТИ ГРУПА АЛФА предлага квалифицирани служители за персонална охрана. Служителите на фирмата отговарят на международните стандарти за извършване на този тип дейност. Сред клиентите на компанията са популярни личности от страната и света, като Антонио Бандерас, Силвестър Сталоун, Морган Фрийман, Мелани Грифит и др. СЕКЮРИТИ ГРУПА АЛФА произвежда и собствено охранително оборудване. Предлаганите съвременни охранителни системи работят по GPS – GSM, радио – и телефонен път с покритие на територията на цялата страна. Алармените сигнали от обектите се приемат и обработват от дежурните диспечери в Оперативния диспечерски център в координация с органите на МВР. СЕКЮРИТИ ГРУПА АЛФА ЕООД  е представител за България и Балканите на AMPER – испанска мултинационална компания, която е регистрирана на Борсата в Мадрид. AMPER е лидер в проектирането и производството на информационни системи и интегрирани граждански и военни комуникационни решения. Управител на компанията е Томо Цветанов Борисов.

Print Friendly, PDF & Email