product_607Многофункционален и мощен GPS локатор с големи възможности и миниатюрни размери лансира на българския пазар  фирма „Trafficcontrol”. Устройството TL 200 тежи само 65 грама, но приложенията  му са разностранни:

– при провеждането на аварийни и спасителни акции от екипи от хора,  чиито действия трябва да бъдат координирани от единен координационен център;

– при гасене на пожари;

– в планинските спасителни служби;

– охрана на ценни пратки и товари

– фирми за охрана

– куриерски фирми.

3

Вграденият SOS-бутон дава допълнителна сигурност

Във всички екипни дейности, при които трябва да се решават сложни задачи и е много важна разстановката на хората, това миниатюрно GPS устройство може да свърши безценна работа.

Вграденият в него приемник е силно чувствителен и с изключително кратко време за първо локализиране. Има възможности да функционира минимум 36 часа с 1 зареждане в режим на непрестанна активна работа и до 200 часа в  режим работа/почивка. Неговият Quad Band GPRS/GSM поддържа 850/900/1800/1900 MHz, позволявайки TL 200  да се следи в реално време или периодично да се проследява в приложения сървър и мобилни устройства. Вграденият акселерометър позволява детекция на движение и удължава живота на батерията посредством сложни алгоритми за управление на захранването.

Разработената от специалистите на Trafficcontrol” уникална система  www.monitoring.bg позволява широк спектър от доклади, включващи различни справки, аларми за SOS, зони за охрана, аларма за изтощена батерия, планирани GPS позиции и много други полезни функции, предавани в реално време в интернет, SMS съобщения или e-mail.

1Предлаганата от Trafficcontrol технологична новост намира приложение и в бита. Тъй като устройството е снабдено с SOS бутон, то е подходящо:

– за гарантиране сигурността  на деца;

– на възрастни хора с определени заболявания, които не могат да се ориентират навън;

– сигурност за практикуващите екстремни спортове;

– сигурност за туристи и планинари

– сигурност за ценни породи кучета;

Голям интерес GPS устройството предизвика в  някои спедиторски фирми, за които е проиритет сигурността и контрола при транспортиране на цени пратки, тъй като TL 200   позволява те да бъдат проследявани и визуализирани по целия път до получаването им.

GPS устройството TL 200  може да бъде закупено с абонамент за  наблюдение за 6 или 12 месеца  в www.technopol.biz/shop/, а всеки който се интересува би могъл да получи представа за възможностите му на www.monitoring.bg (ДЕМО)

Print Friendly, PDF & Email